Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://freedomofcraft.com.

Freedom of craft siktar på att bli en paraplyorganisation som anordnar kurser inom slöjd och hantverk. Just nu drivs den av Moa Borén.

Du kan också förvänta dig texter om konsthantverk, slöjd och ämnen relaterat till skapande med händerna.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Webbplatsen använder Akismet Anti-spam för att förhindra ovälkommen skräppost. När du skickar ett meddelande via formuläret hanteras din information av tjänsten. Ditt data säljs inte vidare och sparas som längst i 3 månader.

Hur länge vi behåller era uppgifter

När du skickar ett meddelande via formuläret lagras det hos One.com i deras e-postlösning. Uppgifterna används för att hantera din bokning och för att skicka nyhetsbrev. Du kan när som helst avanmäla dig från våra nyhetsbrev.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.